Danas Have - tegning & anlæg Aps, Strandgade 35, 3000 Helsingør. Tlf.: 2086 0923. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Havearkitekt, når du søger inspiration og vil have styr på havens design


Mangfoldigheden er vores styrke, og den kommer du til at nyde godt af, hvis du vælger at samarbejde med Danas Have - tegning & anlæg om din have. Læs mere om havearkitekterne i Danas Have - tegning & anlæg:


Birgit Lindskov: Tlf. 24 43 24 39

Birgit Lindskov arbejder for Danas Have - tegning & anlæg som selvstændig landskabsarkitekt. Hun er uddannet på Arkitektskolen og har mange års erfaring med indretning af alle typer haver, bl.a. som konsulent for Det Danske Haveselskab. En række grønne anlæg til offentligt og erhvervsmæssigt byggeri kommer også fra hendes hånd. Derudover er Birgit Lindskov en velanskreven foredragsholder og leverandør af talrige artikler om haveplanlægning og havearkitektur til både danske og udenlandske magasiner. Senest har hun som forfatter og fotograf stået bag 'Urtehaven, krydderurter og blomster' (Gyldendal 2006).


Thomas Krøgholt: Tlf. 20 34 75 43

Thomas Krøgholt er med en fortid i det engelske havemiljø og som medudvikler af Danas Have -tegning & anlæg et stærkt kort, når ønsket er et unikt og nyskabende design med solidt fundament i plante- og materialekendskab. Gennem de seneste år har han tegnet og fået udført spændende private haver, præstegårdshaver såvel som gårdanlæg og offentlige opgaver, hvoraf en række kan ses i fotogalleriet (linker til Galleri). I 2009 startede Thomas Krøgholt egen tegnestue, og arbejder som selvstændig for Danas Have - tegning & anlæg.


Kurt Bjerregaard Christensen: Tlf. 20 86 09 23

Kurt Bjerregaard Christensen er grundlægger og medejer af Danas Have - tegning & anlæg og har over 15 års erfaring i havedesign. Han har specialiseret sig i historiske haver og en naturpræget romantisk stil med anvendelse af vilde danske planter.