Danas Have - tegning & anlæg Aps, Strandgade 35, 3000 Helsingør. Tlf.: 2086 0923. Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


En haveplan gør drømme til virkelighed

En have skal opfylde drømme om duft, farver, harmoni og aktivitet. En god haveplan og grundig planlægning er afgørende for et godt resultat. Hos os udarbejdes haveplaner i tæt samarbejde med haveejeren. En haveplan starter med et besøg af havearkitekten, hvor vi snakker om tanker, ønsker og forventninger til haven. Derefter skitserer vi det hele i en haveplan, så du får nogle billeder af, hvordan haven kommer til at se ud. Haveplanen ledsages af en grundig beskrivelse og planteliste; - og så kan man gå i gang på egen hånd eller med anlægsgartnerens hjælp.

Haveplan til den private have

Hvis du ønsker at benytte dig af havearkitektens rådgivning og tegnefærdigheder, aftaler vi en pris på forhånd. Prisen for en haveplan til en typisk villahave ligger i niveauet 5-12.000 kr. plus moms og vores rådgivningstakst er kr. 675,- pr. time plus moms og kørsel.

danashave_com_haveplan